em mới làm một khay bánh đúc mặn nước dừa đây :)) em chưa ăn bánh đúc kiểu chị làm....nhưng cho em pass cái vụ chấm mắm đi, em chấm tương ăn có lý hơn...hihihihi...
Thank you so much for keeping this blog opened to public. I've been following your posts and loved everything you have made and presented. To me, you are the Vietnamese Martha Stewart. I learned quite a few things from here. Once again, thank you so much!
không đuợc ăn, nhưng nhìn hình là đã thấy mê tơi rồi.
ReplyDeleteĐậu cũng thích bánh đúc ha Đậu? Sao mà món này dễ ghiền ghê hén. :)
ReplyDeletemấy đời bánh đúc có xương
ReplyDeletemấy đời dân Mỹ chịu hương mắm cà
ăn xong nhớ xức nước hoa
đánh răng súc miệng tẩy nhòa mùi hương
:)))
em mới làm một khay bánh đúc mặn nước dừa đây :)) em chưa ăn bánh đúc kiểu chị làm....nhưng cho em pass cái vụ chấm mắm đi, em chấm tương ăn có lý hơn...hihihihi...
ReplyDeleteThank you so much for keeping this blog opened to public. I've been following your posts and loved everything you have made and presented. To me, you are the Vietnamese Martha Stewart. I learned quite a few things from here. Once again, thank you so much!
ReplyDeleteAnh Hoàng,
ReplyDeleteMặc cho bánh đúc không xương,
sống lâu ở Mỹ vẫn thương mắm cà.
:)
Tanya, chị khoái bánh đúc này hơn là bánh đúc mặn hoặc bánh đúc nước dừa dù là làm bánh đúc kiểu này cực hơn. :)
ReplyDeleteHi Anonymous,,
ReplyDeleteThanks for your compliment. You made my day. Thanks for letting me know that this blog does help.
Have a nice day. :)
Could you please type a recipe for this food, I haven't cook this one successfully
ReplyDeleteThanks in advance and have a nice weekend
It's on my to do list. Thanks.
ReplyDelete